Business digital
Eks-håndboldstjerne skal drible mobilgigant i mål
25-06-2018Den tidligere Ericsson-topchef Hans Vestberg får solid oprejsning efter sin fyring ved om en måned at sætte sig for bordenden i USAs største teleselskab.
Hvem laver de fleste og de hurtigste?
25-06-2018Kina er i færd med at fastslå sin stilling som det land, der fremstiller flest af de såkaldte supercomputere. Det lyder måske ikke særlig vigtigt, men markedet for disse computere ventes at fordobles frem mod år 2022, og det bliver stadig mere vigtigt at være med i den teknologiske front.
Højesteret begrænser politiets adgang til mobildata
25-06-2018Der skal foreligge dommerkendelser, før politi og myndigheder kan få adgang til teleselskabers yderst vigtige lokationsdata om mobiltelefoner, fastslår USAs højesteret i sin tredje stramning af adgangen til private data på få år.
Den sky filosof har efterretningstjenester i hele verden som kunder. Og øjnene rettet mod Danmark
24-06-2018De leverer software til FBI, CIA og dansk politi, og mens efterretningstjenester knuselsker amerikanske Palantir Technologies, ser privatlivsaktivister bekymret på techvirksomhedens formåen. I spidsen for milliardforetagendet står en excentrisk filosof, der drømmer om flere danske kunder og mere overraskende: Mere statslig regulering af tech-virksomheder.
Bred frygt for nye internetregler, som skulle skaffe kunstnere flere penge
22-06-2018Internetgiganterne skal betale mere ved kasse 1 og spærre for, at ophavsretsbeskyttet materiale som film og musik bare kan lægges ud, forbereder EU - men det kan ende i censur af nettet og give iværksættere alvorlige problemer, lyder den brede kritik fra politikere, interesseorganisationer og erhvervsliv.
Roamingfælderne lurer stadig: Pas på mobilregningen på sommerferien
22-06-2018Der er ikke blevet frit slag for at bruge mobiltelefonen og internetforbindelsen, når man rejser af sted, sådan som mange tror.
Telia får ny erhvervsdirektør
22-06-2018Microsofts salgsdirektør skifter til telebranchen efter sommerferien.
Nordea dropper Facebook-aktierne: »Undersøgelserne har afsløret en mangel på ansvarlighed«
22-06-2018Nordens største bank vil ikke tillade investeringer i det amerikanske selskab Facebook. Dataskandalen, som ramte 41.000 danske Facebook-brugere, får nu konsekvenser.
Instagram går i filmkrig med YouTube
21-06-2018Den Facebook-ejede billedtjeneste åbner for, at brugerne kan lægge filmoptagelser på op til en time ud.
Fire af »de fem store« slog rekord - kun Apple nåede det ikke
21-06-2018Facebook, Google, Amazon og Netflix har aldrig nogen sinde været mere værd. Apple nåede dog ikke at slå sin rekord og dermed skabe fuld plade.